Mistry's Aloe Vera Jojoba Shampoo

200 ml
De combinatie van Aloe vera gel en Jojoba olie in deze shampoo zorgt voor mooi, zacht, glanzend en klittenvrij haar. Geschikt voor de hele familie en voor alle haartypes. Aloe vera gel is zowel goed voor het haar als de hoofdhuid. Jojoba olie heeft een balancerende en voedende werking en geeft het haar een mooie, natuurlijke glans van de haarwortels tot aan de punten. Jojobaolie wordt al eeuwen gebruikt om de vocht- en vetbalans van huid en haar te balanceren. Het maakt het haar makkelijker doorkambaar en makkelijk in model te brengen. Ook geschikt voor geverfd haar. Voor een gezonde hoofdhuid en haargroei.

€ 8,95

200 ml
De combinatie van Aloe vera gel en Jojoba olie in deze shampoo zorgt voor mooi, zacht, glanzend en klittenvrij haar. Geschikt voor de hele familie en voor alle haartypes. Aloe vera gel is zowel goed voor het haar als de hoofdhuid. Jojoba olie heeft een balancerende en voedende werking en geeft het haar een mooie, natuurlijke glans van de haarwortels tot aan de punten. Jojobaolie wordt al eeuwen gebruikt om de vocht- en vetbalans van huid en haar te balanceren. Het maakt het haar makkkelijker doorkambaar en makkelijk in model te brengen. Ook geschikt voor geverfd haar. Voor een gezonde hoofdhuid en haargroei.

-Reinigt het haar zonder het  uit te drogen
-Werkt ontklittend
-Geschikt voor geverfd haar
-Vrij kuntsmatige geur- en kleurstoffen
-Vrij van dierlijke ingrediënten
-Vrij van aggresieve wasactieve stoffen

GEBRUIKSAANWIJZING:
Maak het haar nat en breng een kleine hoeveelheid shampoo aan. Masseer het in, spoel uit en herhaal indien nodig. Gebruik daarna, indien nodig Mistry's Aloe vera Jojoba Conditioner.

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Aqua, Potenised® Aloe Vera (Aloe Barbadensis), Jojoba oil (Simmondsia chinensis), Rosemary (Rosmarinus Officinalis), Nettle (Urtica dioica), Shikakai (Acacia concinna), Reetha (Sapindus laurifolia) & Soapwort (Saponaria officinalis).

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!