Mistry's Hair Tonic

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
MI14

Mistry's, 100 ml

Kruidenformule met Rozemarijn & Jojoba. Stimuleert gezonde haargroei. Geschikt voor mensen met haaruitval en/of hoofdhuidaandoeningen.Rozemarijn stimuleert de dorbloeding vand e hoofdhuid en helpt haaruitval te voorkomen en nieuwe haargroei te stimuleren. Tevens wordt Rozemarijn aanbevolen tegen diverse hoodhuidaandoeningen. Jojoba olie is een goede vochtinbrenger en helpt de talgproductie van de hoofdhuid te reguleren en te balanceren. 

Gebruik: Masseer meerdere malen per dag op de hoofdhuid.

-Homeopathisch gepotentieerd
-Vrij van dierlijke bestanddelen en chemische stoffen
-Mild voor haar en hoofdhuid
-Niet op dieren getest

 

€ 8,95

Mistry's, 100 ml

Kruidenformule met Rozemarijn & Jojoba. Stimuleert gezonde haargroei. Geschikt voor mensen met haaruitval en hoofdhuidaandoeningen.

Jojoba olie is een van de beste ingrediënten voor fijn, dunner wordend haar. Het is niet echt een olie, maar een lichte, droog aanvoelende wax die ideaal is als vochtinbrenger en conditioner voor zwak, broos en dunner wordend haar. De vetten van jojoba olie lijken bijzonder veel op onze natuurlijke huidvetten. Daardoor worden ze bijzonder goed opgenomen zonder de poriën te verstoppen of haargroei te belemmeren. In tegendeel zelfs: ze hebben een zeer positief effect op haar en hoofdhuis en op de groei van nieuwe haren. Onze huid kan namelijk blijven ademen doordat jojoba olie de huid niet verstikt of afsluit. De essentieel vetzuren in jojoba olie werken ook uitstekend tegen droge hoofdhuid en jeuk door hard water of agressieve synthetische stoffen in shampoos. Indianen gebruikten jojoba olie eeuwen geleden al tegen ontstoken hoofdhuid en andere hoofdhuidaandoeningen.

Rozenbottelolie is een ander ingrediënt dat kan helpen haar en huid gezond te houden. Het bevat veel anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden die onze huid en haarcellen kunnen aantasten.Rozenbottel olie bevat ook essentiële vetzuren en bèta-carotenen die helpen talgproductie te reguleren en goed zijn tegen zowel te vet, als te droog haar.

Gebruik: Masseer meerdere malen per dag op de hoofdhuid.

 

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Ingredients Potenised Rosemary (Rosmarinus Officinalis), Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Rosehip Oil (Rosa Canina Fruit Oil), Sandalwood Oil

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!