HeelNatuurlijk Pure Arganolie Bio

HeelNatuurlijk, 100 ml

Onze arganolie is koudgeperst, biologisch, virgin en foodgrade (dus zuiver genoeg om te eten!). Het is de hoogste kwaliteit arganolie die er bestaat. Puur natuur, 100% zuiver en gegarandeerd vrij van synsthetische toevoegingen. Onze olie is fairtrade en verpakt in een bruin, glazen flesje. 

Arganolie wordt gewonnen uit de noten van de arganboom in Zuid-Marokko. Arganolie is een oud schoonheidsgeheim van Marokkaanse vrouwen. Zij gebruiken het voor verzorging van hun huid, haren en nagels. Het is dus een multifunctioneel verzorgingsproduct. Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Pure arganolie is van nature zeer rijk aan vitamine E en onverzadigde vetzuren hierdoor stimuleert zij de celvernieuwing en gaat zij huidveroudering tegen. Pure arganolie van goede kwaliteit heeft tevens een bijzonder gunstig effect heeft op het bindweefsel en verhoogt de elasticiteit en hydratatie van de huid. Met name hierdoor kan arganolie ook wonderen verrichten bij de verzorging van littekens, eczeem en andere huidproblemen. Arganolie is zuinig in gebruik; enkele druppels zijn voldoende voor dagelijks gebruik en geven zichtbaar resultaat.

€ 14,99

Gebruik:

Gezicht:
Verspreid 1 à 2 druppels olie op de handpalm en masseer goed in op het gezicht. Masseer ook de oogcontour goed van buiten naar binnen in om rimpels en donkere kringen te bestrijden.

Vergeet ook de mond- en lipcontour niet, waar deze olie een liftend effect op heeft. Wanneer je de olie dagelijks ’s ochtends en ’s avonds gebruikt, bereik je een optimaal effect.

Lichaam:
Verdeel dagelijks 3 à 4 druppels olie over de huid die diepe verzorging nodig heeft. Breng een paar extra druppels aan op droge of ‘probleem’ plekken zoals ellebogen, hielen en knieën om zo het helende effect te vergroten.
Heb je last van droge of geïrriteerde handen? Of broze nagels die snel afbreken? Gebruik dan dagelijks de Arganolie op handen en nagels/nagelriemen. Binnen enkele weken zullen je handen babyzacht aanvoelen en je nagels in betere conditie zijn.
Door de verstevigende werking is de olie ook geschikt om het decolleté en de bilpartij te behandelen. Bij het dagelijks aanbrengen van enkele druppels kan je huid binnen enkele weken aan stevigheid toenemen.

Haar:
Reken af met droog, weerbarstig, slap en futloos haar, door enkele druppels olie aan te brengen na het wassen.
Haarverzorging overdag: verspreid overdag 1 à 2 druppels over het droge of natte haar. Gebruik de olie op droog haar na het föhnen en maak pluizig haar en droge puntjes weer glad, elastisch en gevoed.
Haarverzorging 's avonds: voor een intensieve verzorging kan je 2 à 3 druppels olie ’s avonds inmasseren op de hoofdhuid, over het haar en de haarpunten. Laat het de gehele nacht zijn werking doen voor het beste resultaat.

 

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

100% pure Arganolie, biologisch, fairtrade, koudgeperst, foodgrade

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!